Lûd fan de Middelsee

Voor iedereen die van muziek houdt én graag een middag op de fiets stapt, is ‘Lûd fan de Middelsee’ een must! ‘Lûd fan de Middelsee’ is het grootste project onder de vlag van ‘Under de Toer’ Op bijzondere locaties kunt u brassbands, fanfares, een harmonie, showbands en zelfs een doedelzakband beluisteren. Ondertussen fietst u door het prachtige landschap ten noorden van Leeuwarden, waar eens de Middelsee lag. Laat u verrassen door de kleuren, geuren en muziek.

Weer terug in Leeuwarden wacht u een verrassing: vanaf ±16:00 kunt u in de Prinsentuin heerlijk bijkomen, iets eten en drinken bij diverse Foodtrucks en u voorbereiden op de grote finale om 20:30 onder de Oldehove waar alle muziekverenigingen samen een geweldig muziektheater maken. De Middelsee is er niet meer, maar de verenigingen die aan de oevers van die oude Middelsee hun thuisbasis hebben, bewijzen met ‘Lûd fan de Middelsee’ dat ze springlevend zijn!

It Gerrit Heeringa-orkest docht hjir oan my. Wy sitte by Dekemastate yn Jelsum

(foto Wikipedia)

Bent u wel een muziekliefhebber, maar wilt u niet deelnemen aan de fietstocht, dan is het is uiteraard ook mogelijk om alleen het spectaculaire Avondspektakel bij te wonen en daarvoor wellicht nog een hapje te eten en te drinken in de Prinsentuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *